Over deze site

Deze site is een alternatief voor de Facebookpagina OudStadskanaal.
(https://www.facebook.com/OldKnoal/)
In het verleden is gebleken dat veelvuldig foto’s werden gekopieerd van deze Facebookpagina en werden geplaatst op andere sites, zonder bronvermelding of  bijbehorende informatie. Ook werden pogingen ondernomen om de logo’s van OudStadskanaal te verwijderen of te omzeilen. Hierdoor werd gesuggereerd dat herkomst van de foto’s lag bij degene die deze heeft geplaatst op de andere sites.
Om dit tegen te gaan zijn de afbeeldingen op de Facebookpagina vanaf juni 2019 voorzien van een groot diagonaal watermerk met de tekst ‘OudStadskanaal.nl’.

Deze site, OudStadskanaal.nl, is alleen bestemd voor geregistreerde personen.
Om lid te worden moet een formulier worden ingevuld. Gevraagd wordt naar standaard registratiegegevens: gebruikersnaam, voor- en achternaam, emailadres en een wachtwoord. Ook wordt gevraagd naar je huidige woonplaats en waarom je lid wilt worden.
Aan de hand van het ingevuld formulier wordt de aanvraag beoordeeld.
Registreren kan hier: https://oudstadskanaal.nl/register/

Alle geplaatste foto’s of prentbriefkaarten komen uit de collecties van de beheerders van deze site. In een enkel geval is voor plaatsing toestemming verkregen van de eigenaar of aanbieder van de afbeelding.
Bij elke afbeelding staat zoveel mogelijk informatie vermeld. Aanvullende informatie is altijd van harte welkom.
De afbeeldingen zijn voorzien van een klein logo als watermerk in één van de vier hoeken.

Delen is via deze pagina niet meer mogelijk, tenzij het adres van de webpagina letterlijk wordt overgenomen in een bericht (Facebook, Twitter, email).
Let wel: mensen die géén lid zijn kunnen de webpagina niet zien.
Het wordt niet op prijs gesteld afbeeldingen te kopiëren en deze zonder bijbehorende informatie en zonder bronvermelding elders te plaatsen.

Heeft iemand nog oude foto’s (of ansichtkaarten) met herkenbare gebouwen of voorwerpen uit Stadskanaal?
Daar hebben we wel belang bij (eventueel tegen betaling). Wil je ze liever niet kwijt, dan komt iemand van ons team, indien mogelijk, graag even langs om een scan te maken en het verhaal bij de foto te horen.

We zijn te bereiken via mail: info@oudstadskanaal.nl
Of neem contact op via https://oudstadskanaal.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *